Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
2873
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İzmir veya Manisa'da bulunanlar bakabilir mi?
A
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar Konak veya Bornova'dan Çiğli Organize Sanayi'ye; aynı şekilde Konak veya Bornova'dan Manisa Organize Sanayi'ye nasıl ulaşabilirim?



W
14 yıl
Teğmen

walla kardeşim bornovadaki metrodan oraya kalkan otobüsler var bildiğim kadarıyla.. ordakilerede sorabilirsin..oraya işin düşerse sorabilirsin ordakilere.. ama yok işim yok dersen yorma kendini oraya akdar..



L
14 yıl
Binbaşı

Bornova da bölge metro nun orada Çiğli-Menemen minibüsleri geçiyor, ona binersen çiğli sanayiye gidersin. aynı şekilde çiğliden, geldiğin minbüslere tekrar binersen otogara gidersin. Otogardan manisa arabalarına binersin. Şöförden öğrenerisin manisa sanayiye nasıl gidileceğini ona göre hareket edersin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovewhisper -- 8 Aralık 2010; 21:51:27 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
14 yıl
Yüzbaşı

manisaya beraber gideriz ortak kafana takma.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl
Çavuş

Manisa Organize sanayiye gelmen için Bornova Ege Üniversitesi kavşağından Manisa Seyahate binmen yeterli. Manisa Organize için de Manisa girişinde ki anemon otelin orda durakta inebilirsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.