Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
92
Tıklama
1
Öne Çıkarma
İYİ Parti lideri Dervişoğlu'ndan Özel'in Erdoğan ile görüşmesine eleştiri: Gizli ajanda olması lazım
N
2 hafta
Er
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Sözcü'den İsmail Saymaz'a konuşan Dervişoğlu, gündemdeki "Siyasette yumuşama" konusuyla ilgili de dikkat çeken bir yorumda bulunarak "Bu zamana kadar gere gere getirdikleri şeyi şimdi yumuşatmaya çalışıyorlarsa arkasında gizli ajanda olması lazım." ifadelerini kullandı.


"BEN OLSAYDIM BU KONULARI GÖRÜŞMEZDİM"

Özel ile Erdoğan'ın görüşmesi sırasında anayasa değişikliği konusunun gündeme gelmesiyle ilgili Dervişoğlu "Ben olsaydım bu konuları görüşmezdim şimdiden." ifadelerini kullanırken "Anayasa değişikliğinden murat nedir? Türkiye'de problemlerin üzerini örtmek için anayasa tartışması açmak istiyorlarsa ve 'Ekmek bulamadıysanız anayasayı yiyin' diyorlarsa bu oyuna gelmeyeceğiz." dedi.

"RİVAYETLER MUHTELİF"

Dervişoğlu, "Kara kışa sebep olanlar bir kahramanlık devşirmemeli ve buna partiler izin vermemeli. Görüşsünler, bir mani yok. Ben liderlerin Cumhurbaşkanı tarafından davet edilerek durum değerlendirmesi yapmalarına karşı değilim. Ama bu zamana kadar gere gere getirdikleri şeyi şimdi yumuşatmaya çalışıyorlarsa arkasında gizli ajanda olması lazım." diyerek "Ne olabilir?" sorusuna "Bilmiyorum, rivayetler muhtelif." şeklinde konuştu.

"ERDOĞAN'IN ADAYLIĞINA İMKAN TANIYACAK ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNE EVET DEMEYİZ"

Anayasa değişikliğiyle ilgili de açıklamada bulunan Dervişoğlu, "Erdoğan'ın aday olmasını mümkün kılabilecek anayasa değişikliğine evet demeyiz. Bir kere daha önünü açmak niyeti taşınıyorsa karşı çıkarız. Bu tartışma Cumhurbaşkanlığı tartışmasından kaynaklanıyorsa ve dayanak noktası Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ise ülkeyi yönetenler yönetme iddiasından vazgeçmiyorsa o zaman anayasayı parlamenter demokratik sisteme uygun hale getirmeleri mümkün. Türkiye'yi niye tıkıyorlar?" diye sordu.

Haberler.com




_____________________________

Eski kullanıcı adı: NeoNesil2023


L
2 hafta
Yüzbaşı

Doğru tespitlerde bulunmuş...Daha birkaç ay önce birbirlerine neredeyse ana avrat söven malum ve Y-CHP trolleri bile susmuş vaziyette...Bunun sebebi hikmeti ne olsa gerek merak ediyorum.

İYİ Parti ve CHP içinde hala daha 'gerçekten' Atatürk'ün milletvekili olanlar yeni anayasaya destek vermezse hem ÖÖ hem de malum kesim referanduma götürmeden anayasayı TBMM'de değiştirme hayalleri yıkılır...Gerçi o zamanda DEM ile seve seve ittifaklık yaparlar ya neyse...Zaten 1921 anayasasını boşuna referans almadılar.



E
2 hafta
Yüzbaşı

Öö ye saray ve çevresi bayılıyor. Bu bile insanı sorgulamaya itiyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
2 hafta
Yarbay

ÖÖ denen şahsın son zamanlarda ki açıklamaları bunu doğruluyor. Dervişoğlu haklı olabilir.



B
2 hafta
Binbaşı

6lı masaya neden oturduğunu anlatsın önce.



E
2 hafta
Yarbay

Yüzde 38 istedi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @EvMüdüresiii
D
geçen hafta
Binbaşı

Özele çip taktı galiba tayyip kumandadan kendisi konuşuyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.