Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1495
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İyi hat değerlerine sahip olmama rağmen yaşadığım sorun.
B
5 yıl (1104 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Gün içerisinde 24 mbit hızım olması gereken hızım çok ciddi bir şekilde düşüyor. Aldığım hız değerleri çok değişken oluyor, ping fırlıyor. Ancak sabah 3-7 gibi internetimden tam hız ve düşük ping alabiliyorum. Türk telekom müşteri hizmetleri sürekli olarak hattımda sorun olmadığını ve tam hız aldığımı iddia ediyor. Sorun Türk telekom tarafından kabul edilmediği için çözüm adına hiç bir ilerleme sağlanamıyor. Müşteri temsilcisine yüksek ping yüzünden doğru dürüst internette gezemediğimi söylediğimde bana pingin bir sorun olmadığını söylüyor. Ne yapmam gerektiğini bulamıyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bgrn7 -- 21 Haziran 2021; 11:42:16 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
5 yıl (2569 mesaj)
Binbaşı

bağlantınızı kablolu olarak test ettiniz mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
5 yıl (1104 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Elbette. Malesef sorun modem-bilgisayar kaynaklı değil. Sabah erken saatlerde ping değerlerim düzeliyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bgrn7 -- 21 Haziran 2021; 11:42:37 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Dopz
O
5 yıl (2569 mesaj)
Binbaşı

bölgenizde kapasite sorunu da olabilir iç tesisat ve portunuzu da kontrol edin.



O
5 yıl (2569 mesaj)
Binbaşı

TT ekibi evinize gelmiyorsa dsl kablosunu modemden çıkartıp arıza kaydı açın geldiklerinde de internetim geldi ama performans sorunu yaşıyorum dersin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
5 yıl (1104 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bu yöntemin işe yarayacağını düşünmüyorum. TT ekipleri geldiği zaman internetin düzgün çalışma olasılığı da var. Sorun kapasite kaynaklı ve birde hattım interleaved modunda.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Dopz
U
5 yıl (2845 mesaj)
Binbaşı

Hat degerlerinizi tam olarak at bakalım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.