Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
680
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iTunnes Sorunu
U
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba Beyler öncelikle konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama belki önceden başına gelen vardır diye buraya açmayı uygun gördüm.

Şimdi telefonuma müzik yükleyebilmek için iTunnes uygulamasını bilgisayarıma kurdum. Uygulamayı açmayı çalıştığımda hiç açılmadan

"0xa16d1040 adresindeki yönerge, 0xa16d1040 bellek adresine başvurdu. Bellek, written olamadı.

Programı sonlandırmak için Tamam'a basın"

diye uygulama hatası alıyorum. Bunun sebebi nedir ? Nasıl çözebilirim.

Dip Not: Uygulamayı ilk kurduğumda da aynı hatayı aldım kurulum sırasında sorun yaşadım diye düşünürekten uygulamayı kaldırdım tekrardan yükledim sonuç değişmedi.

Yardım edebilirseniz çok sevinirim.



B
10 yıl
Yüzbaşı

1.Otomatik güncellemeyi devre dışı bırakın

2.Bilgisayarı yeniden başlatın

3.Microsoft Update'den güncellemeleri manuel olarak alın

4.Bilgisayarı yeniden başlatın

5. Otomatik güncellemeleri yeniden aktif edin ya da daha iyisi "Güncellemeleri karşıdan yükle ancak ne zaman yükleyeceğimi benim seçmeme izin ver" seçeneğini işaretleyin.




Bu mesajda bahsedilenler: @rexion
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.