Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
23
Cevap
53671
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: itunes eşzamanlama sorunu yardım lütfen. (2. sayfa)
S
10 yıl
Çavuş

Arkadaşlar benim sorunum daha farklı itunes ile müzik eşzamanlaması olmuyordu.Ne yapsam sorunu çözemedim çaresiz kaldım 2 gün yabancı kaynaklara kastım yinede sorunu bulamamıştım ki hiç olmadık bir zamanda parçanın hemen sağ yanında bulunan "EXPLICIT" yazısını gördüm. Flume arkadaşın albümünde 2 şarkı "EXPLICIT yani Türkçesi sansürsüz şarkıymış.Bu yüzden koca arşivi kitlemiş onları kaldırınca düzeldi.Eşzamanlama dışında böyle bir sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olması dileği ile..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
10 yıl
Yarbay

Benim tel de güncelleme yapmıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Onbaşı

Konuyu hortlatayım. :)
çözüm
jeilbreak sonrası telefonum 2/6 da yedeklemede takılıyordu. yedekleme almayacağım zaten sadece müzik ve resim yükleyeceğim derseniz 2/6 da takılınca ctrl + alt + delete yapıyoruz görev yöneticisinde " AppleMobileBackup.exe " görevini sonlandırıyoruz. o sonlanınca 2/6 yı geçiyor ve işlemler başlamadan önce bi hata yazısı geliyor yedeklenemedi diye tamam diyorsunuz sonra müzikleri ve resimleri atıyorsunuz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
9 yıl
Binbaşı

arkadaşlar uzun süre önce telefonumu bilgisayarımda ki bir fotoğraf klasörü ile eşzamanlamıştım. Fakat sonrasında pc defalarca formatlandı o klasör gitti yanlız telefonda hala fotoğraflar duruyordu. Ancak bugün telefonu itunes ile sıfırladım ve o fotoğrafların tamamı gitti. Nasıl ulaşabilirim o fotoğraflara? PC'ye format attığım halde telefonda durduğuna göre şuanda telefondan silindiği halde yine bir yerde olması gerekmez mi?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.