Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1257
Tıklama
0
Öne Çıkarma
itunes 3194 hata
P
15 yıl (523 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

merhaba,

3gs kullanıyorum(garantili) gecen hafta çıkan 4.3.2 sürümüne yükseltmek istediğimden itunes 3194 hatasını veriyor.nasıl çözebiliirim?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



Y
15 yıl (7883 mesaj)
Yarbay

C:\Windows\System32\drivers\etc bu klasörü not defteriyle açın son satırlarda apple geçen bir yazı varsa o satırı silin(gs.apple yazıyo olabilir) sonra kaydedip çıkın bilgisayarı yeniden başlatın.yine olmazsa itunes un yeni sürümü çıktı onu güncelleyin.



P
15 yıl (523 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Tskler hoxam dedigin sekilde sorunsuz guncelledim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
15 yıl (10353 mesaj)
Moderatör

Forumda yeni biri kullanıcı değilsin sanırım...

Apple - iPhone - iPad bölümüne girdiğinde (http://forum.donanimhaber.com/forumid_462/tt.htm )
sayfanın en altında sağ tarafta "Arama terimi" yazan bir boşluk ve onun yanında da "Arama" yazan bir buton var.

Bu kısma "3194" yazıp "Arama" butonuna bastığında neler olduğunu görmelisin
http://forum.donanimhaber.com/searchpro.asp?phrase=3194&timeframe=%3E&message=both&topicreply=both&timefilter=-90



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.