Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
19360
Tıklama
0
Öne Çıkarma
italya ligi ab dışı oyuncu kaydetme
E
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar milanım ve as takımda sadece bacca yabancı. diğer her oyuncu ab içi kurallara uyuyor. thiago maia yı aldım ve alırkende bonservis bedeli ödenen yerde şuan ab dışı kontenjanı 1 yazıyordu. ama adamı aldım ve şuan kaydedemiyorum. as takımda toplam 2 kişi oldu yabancı bacca ve maia. ama kaydedemiyorum. hala ab dışı oyuncu kontenjanı boşaltılana kadar kaydedilemez diyor. 20 yaş altı takımda 17-18-19 yaşında 3-4 tane genç yabancı oyuncu var. onları göndersem mi düzelecek? deniyorum ama kimsede kiralık almıyor. ne yapacağım bilmiyorum. koskoca sezon tek transfer yaptım. bi maia ile şampiyon olacağım emimin.



E
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

an itibariyle bütün ab dışı genç yaşlı kim varsa ya sattım ya kiraya verdim. 18-20 yaş altı takımlar dahil toplam 100 oyuncu varsa sadece 2 si ab dışı kapsamında. ama hala maia yı kaydedemiyorum. arkadaşlar bilen varsa acil yardım etsin lütfen.



D
7 yıl
Çavuş

cevabı bende bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi



C
7 yıl
Teğmen

Oyun fotoğrafı cekseydinde baksaydik belki fikir verebilirdik .hiç olmadı fmrte ile uyrugunu değiştir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
7 yıl
Çavuş

Kadro kayıt bölümünde AB yazan oyuncu sayısına iyi bak. En net oradan görebilirsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.