arkadaşlar selam, elimde barkot yazan (etiket)yazıcı var, şimdi ise bir adet barkot okuyucu alıcam ama benim için öncelik ürünlerimin fotoğraflarını ve ürün bilgilerini girebileceğim ve barkot ile okutunca ürün detaylarını görüp gerektiğinde çıktısını alabileceğim bir programa ihtiyacım var. kullandığım etiket yazıcısı GODEX marka, program q-label. bana nasıl bir program önerirsiniz? Teşekkürler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bir yıl önce bende çok aradım senin aradığını. Tam istediğimi paket programlarda bulamadım. Ama açık kaynak kodlu film katolok programı buldum. Dilini türkçeye çevirdim. Temasını istediğim gibi değiştirdim. 600 adet ürün girdim. Atıyorum ürünün ismi BayCC, BayCC 'yi 12345678 diye veya herhangi bir şey ile etiketliyorum. Ara tuşu çok kapsamlı içeriğe göre bile arama yapabiliyor. BayCC diye arama yaptığımda saniyede ürünü buluyor. Ürünün bilgisine ne yazdıysan görebiliyorsun. İstersen Resimler ekleyebilirisin. Hatta video bile. İstersen benimle iletişime geç sanada verebilirim.
Yada filim katolok programı bul içerisine filimleri değilde ürünlerini ekle.
elimde barkot yazan (etiket)yazıcı var, şimdi ise bir adet barkot okuyucu alıcam ama benim için öncelik ürünlerimin fotoğraflarını ve ürün bilgilerini girebileceğim ve barkot ile okutunca ürün detaylarını görüp gerektiğinde çıktısını alabileceğim bir programa ihtiyacım var.
kullandığım etiket yazıcısı GODEX marka, program q-label.
bana nasıl bir program önerirsiniz?
Teşekkürler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.