Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
179
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İstinye Matematik vs İstanbul Üni Matematik
N
2 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Gönlümden geçen İstanbul ancak sıralamaların ne olacağı belli olmaz matematik bölümü okuyan birileri varsa ikisi arasında eğitim farkı vs çok olur mu İstinye güzel gözüküyor ancak İstanbul Üniversitesi kadar köklü değil yardımlarınızı bekliyorum.



S
2 yıl
Binbaşı

İstinye nedir ya? Sakın yazma.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
2 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

gelmezse mezuna kalmaya değer mi peki sizce her türlü matematik bölümü yazacağım şehir dışı pek düşünmüyorum sıralamaların nasıl geleceği meçhul




Bu mesajda bahsedilenler: @scientia
B
2 yıl
Yarbay

istinye nedir ya



D
2 yıl
Çavuş

Bence yanlis bir kiyaslama cunku Istanbul Universitesi Turkiye'nin en koklu universitesi, Darulfunun-ı Sahane ismi bos yere degil. Istanbul Universitesi Matematik bolumunun puaninin neden nispeten dusuk oldugunu arastirmani oneririm. Vakif universitesi olmasindan dolayi Istinye Universitesi ise daha farkli tarzda bir universite, belki hocalara daha rahat ulasabilirsin belki diger bolumdekilerle ortak projelerde yer alabilirsin(yazilim vb.) belki daha az kontenjan sayesinde daha rahat olabilirsin ama Istanbul Universitesi koklu tarihiyle, kampusuyle bu acigi bir hayli kapatir one gecer. Tek soru dedigim gibi neden Istanbul Universitesinin puani nispeten dusuk onu arastirman. Basarilar simdiden.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.