Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
397
Tıklama
0
Öne Çıkarma
.kıkk
S
12 ay
Er
Konu Sahibi

.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smoker1907 -- 20 Mayıs 2024; 20:0:46 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

G
12 ay
Er

takip



N
12 ay
Teğmen

Ne iş yapıyorsun?

Adana, Mersin, Antalya, Muğla, İzmir, Eskişehir, Zonguldak, Tunceli





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonamenouser -- 4 Temmuz 2023; 0:9:40 >

N
12 ay
Teğmen

Asgari ücretlisi vs kalmadı herkes asgari ücretli artık. Nerede iş bulabilirim diye düşün, ev arkadaşı yurt vs. halledersin barınmayı




Bu mesajda bahsedilenler: @smoker1907
G
12 ay
Onbaşı

öfkeyle kalkan zararla oturur. evden ayrılmak çok zor bi karar maliyetli bi iş. ev kirası, depozito, ev eşyası rahat 20 bin nakit gerekir. işsiz kaldığında sokakta kalmaman için kenarda yeni iş bulana kadar bi 20 bin daha durmalı bence. 8-9k ile olacak iş değil bence.

diğer taraftan, türkiyedeki her şehir ayrı bi dünya alışması zor. ufak şehirde iş bulamazsın, büyük şehirde geçinemezsin.

benim düşüncem istanbulda yaşayan biri olarak, en iyi istanbula alternatif kocaeli. ilçe olarak merkez ilçe izmit. ev kiraları biraz daha ucuz hemde iş bulmada sıkıntı çekmezsin. ayrıca 200 numara kartal-izmit otobüsleri var. tek araçla izmitten istanbula gelebiliyorsun. gebzede olabilir. hem marmaray var.

ailesinden ayrılmış tek başına yaşayan biri olarak, her zaman bi b planın olmalı. olurda işler ters gider. tek başına yaşayamaz hale gelirsen sokakta kalmamak için aileye kolay geri dönebileceğin bi yerde yaşamalısın bence. :)



T
12 ay
Yüzbaşı

Tekirdağ edirne



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.