Bahçelievler, Bakırköy, Bağcılar gibi yerler başta olmak üzere, metrobüs üstünde tavsiye edebileceğiniz boks salonları var mıdır? Ek olarak Kadıköy Boks Spor ya da Beşiktaş Polat Boks kulüplerine gitmeye değer mi Bahçelievler'den? Bu sefer gittiğime gerçekten değsin istiyorum.
Yaşım 20'nin üstünde. Yaş konusunda sıkıntı çıkarmayacak bir yer olması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 11 Ağustos 2016; 6:14:53 >
hocam bahcelievlerde de salonlar vardir fakat size bagcilarda olimpik spor salonunu oneririm herhangi bir ucret alinmiyor belediyenin yeri hocasida isa dastan keko falan yok ortamda bagcilar ciftlik diye geciyor yeri.
Hocam oradan Abdülrahim adlı birisiyle görüştüm, 21 yaşında olduğumu söyleyince yer yok dedi ama bugün konuşmaya çağırdı, akşamüstü geleceğim. İstanbul'da bulabildiğim ciddi ve profesyonel olan tek yer bu.
Bir de Kadıköy Boks Spor Kulubü var ama kadınlar falan zayıflama için gidiyor belli, ortam çok ciddi gelmedi bana.
Hocam bende yeni sayılırım Abdülrahim diye bir hoca biliyorum burda fakat Kickboks hocasıydı diye hatırlıyorum o ama yinede gelin bakın salon güzel baya kalabalık oluyor antrenmanlar.
Merhaba arkadaşlar konuyu açan arkadaşım sorusuna tatmin edici bir cevap gelmemeiş gördüğüm kadarıyla. Bende 31 yaşında ilk defa boksa başlamak istiyorum ve halıcıoğlunda oturuyorum civar semtlerde yaşla ilgilide pro lem olmayacak şekilde bir salon tavsiyesi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Yaşım 20'nin üstünde. Yaş konusunda sıkıntı çıkarmayacak bir yer olması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 11 Ağustos 2016; 6:14:53 >