Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1140
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İstanbul Avrupa Yakası Nokia Care Önerisi
K
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar Selam;

Telefonu servise vermem gerekiyor. (1520) Avrupa yakasında önerebileceğiniz Nokia Care hangisi. Hangisinde daha hızlı bir şekilde dönüş sağlanır ve telefonum emin ellerde olur? Şimdiden teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
10 yıl
Teğmen

Bayrampaşa idi galiba karşısında akvaryum diye bir avm var (filorya yada iatanbul forum daki akvaryumları demiyorum avm nin adı akvaryum ) ben elden verdim telefonu oraya gittim öğlen vakti saat 6da aldım telefonu. Pek önemli bir sorun yoktu ama gün içinde aldım telefonu. (istanbulda yeni olduğum için adres tarifim biraz kotu kusura bakma )



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Bahsetmiş olduğun Nokta bana yakın. Yeri biliyorum. Ben cihazı direk Nokadan satın alamadım. Garanticiside Nokia değil. Bu konuda bir sorun çıkartırlar mı?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.