Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
513
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İşletim sistemini değişmem lazım
B
10 yıl
Er
Konu Sahibi

Selam, ben geçen gün bilgisayara format attım ve windows cd im kayıp olduğu için internetten win 7 ultimate 32 bit iso dosyasıyla format attım (Orjinali windows home 64bit'ti) fakat ekran kartı driver ını yüklerken sorun oluştu bunun sebebi ise kullandığım bilgisayarın(Hp pavilion g6) 32 bit desteklememesiymiş şimdi bilgisayarımı 64 bite geri çevirmek istiyorum fakat yüklediğim 64 bit iso dosyanın setup'ını açamıyorum 32 bit yüklü olduğu için. Formatı Daemon Tools Lite kullanarak atmayı biliyorum bitek boot falan dediler ama o yöntemleri bilmiyorum, yani özetle 32 bit olan işletim sistemini tekrardan 64 bit yapmak istiyorum. Teşekkürler şimdiden.



G
10 yıl
Çavuş

boot yöntemi basittir 64 bit dvdyi tak pcyi yeniden başlat açılırken f9'a bas boot menü çıkar ordan cd/dvd sürücüyü seç sonrasında bilinen fotmat işlemi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl
Yüzbaşı

Usbden formatla. Rufus adlı programla işletim sistemine ait iso dosyayı flash diskine yazdır. Ardından bilgisayarının setup ayarlarına gir. Açılış ilk okuma kısmını USB olarak ayarla kaydet çık. Akabinde format penceresi ekranına gelilcektir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
10 yıl
Yarbay

internetten indirdiğin iso bozuk olabilir. Başka bir yerden yeni bir iso indirip onunla kurmayı dene.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.