Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
439
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İşlemci sıcaklığı Yardım!!!!!!!!
N
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

oyun oynarken gördüğüm bu sıcaklıklar normal mi acaba?< Resime gitmek için tıklayın >



Y
6 yıl
Yarbay

Diğer arkadaşlarımızda görüşlerini yazarlar. Bence yük altında 80 dereceye yaklaşması normal. Ancak minimum sıcaklığın 65 olması çok normal gelmedi bana.

Bu bir laptop işlemcisi. Dolayısı ile soğutma daha problemli oluyor.

Bir laptop soğutucusu ile kullanın. Muhtemelen daha garantisi devam ediyordur, termal ve toz temizliği yapın derdim ama garantiyi bozabilir. Eğer oyunlarda kitlenmeye sebep olacak kadar ısınıyorsa yetkili servisine ısı ve soğutma şikayeti ile temizliğe bırakırsınız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

pc daha yeni. arızalı bilgisayarımın yerine garantiden yeni aldım. garanti de 1 yıl var. bu pc nin klavyenin üst kısmı baya ısındığı için bu değerlere bakma ihtiyacı hissettim. diğer modelde bu kadar ısınma olmadığı için değerlerine bakma gereği duymamıştım. oyunlarda herhangi bir takılma söz konusu değil. garanti olduğu için böle kullaniyim diyorum. çok ısınıp kapanırsa da sorun, yanarsa da sorun. garantiden bitane daha verirler artık :D




Bu mesajda bahsedilenler: @Y-ZiyA
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.