Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
195
Tıklama
0
Öne Çıkarma
işlemci mi (dual)? vga mi?
S
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Slmlar
bende 3.2 lga 925 chipset, x800xt sistem var, dual pentium a mi geceyim, yoksa x1900xtx mi alayim? hangisi performansda daha iyi olur? test sitelerinde dual işlemcilerin cok fazla performans vermedigi soyleniyor, kullananlardan fikir alabilir miyim.
saolun



A
18 yıl
Binbaşı

senin analartından dual islemci calısmaz anakartıda degistirmen lazım 945 cipset lazım dual islemciler icin..
islemcinin modelini yazarsan kontrol edebiliriz..



G
18 yıl
Binbaşı

Ben kullanmadım ama fikrimi söyleyeyim.dual core tabiki daha iyidir çünkü daha ileri bir teknoloji.bunun için anakartınıda değişmen gerek.ama oyunlar için performans arıyorsan bence ekran kartı yeterli olur.işlemci güzel anakartda iyi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

doğru bendeki mb da dual uyumsuz. dual core bana %50 daha fazla performans saglarmi acaba? windows icin diyorum, oyunlar icin degil


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
18 yıl
Binbaşı

% sini bilemem ama performans artışı olacagı kesin.Bikere çift çekirdekle işlem yapacaksın.Bu çift çekirdek aynı zamanda HT desteği var yani windows bunu 4 adet işlemci olarak görüyor. E daha ne diyeyim varsın % si olmasın 4 tane işlemci bu yaaa


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

genckaptan o dedigin 4 tane işlemci maalesef lafta kaliyor genelde, yani performans 4 kat artmiyor :( ,



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.