Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
316
Tıklama
0
Öne Çıkarma
***işlemci için yardım edermisiniz***....?
S
17 yıl
Er
Konu Sahibi

arkadaşlar laptopumun amd x2 1600 Mhz hızlı işlemcisi var..fakat işlemci hızı sürekli 790 Mhz hızında gösteriyor...driverini tekrar yükledim sonra internetten güncellemeye çalıştım..fakat hız yine 790 Mhz civarlarında.niye 1600 Mhz göstermiyor....bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.....(fujitsu-siemens amilo pa 1510)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarkayhan -- 9 Aralık 2006; 14:26:56 >

P
17 yıl
Yarbay

laptoplarda mobil işlemci kullanılır ve işlemcinin az kullanıldığı sıralarda işlemci hızı düşer ve böylece enerji tassarufu sağlanır. bu da bilgisayarın kullanım süresini arttırır.

yani bu bir sorun değildir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl
Er
Konu Sahibi

teşekkür ederim tech_türk lap topun biraz acemisiyim de...yardımcı olduğun için sağol...:-)


Bu mesaja 2 cevap geldi.
L
17 yıl
Yarbay

işlemcinin driver mi var ayrıca o mhz default mhz dir normal


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
17 yıl
Yüzbaşı

arkadaşım mesela acer ın Empowering diye bi programı var sürekli istediğin hızda tutuyo bendede acer laptop var 2.0 mhz ama bazen seninki gibi 790 a düşüyodu sonrada 1.6 ya çıkıyodu bu programı kurdum sorun çözüldü kolay gelsin



P
17 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: serdarkayhan

teşekkür ederim tech_türk lap topun biraz acemisiyim de...yardımcı olduğun için sağol...:-)


rica ederim.
eğer photoshop gibi işlemciyi kullanan bir program yada oyununun çalıştığı sırada taskmanager(görev yöneticisi{ctrl+alt+del}) dan işemci kullanımının %100 yakın olduğunu ve bilgisayarımın özellikleinden de işlemcinin asıl hızında olduğunu görürsünüz. isterseniz bir deneyin...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.