Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
92
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İşlemci ani ısınma
D
6 ay
Er
Konu Sahibi

Merhaba, Bilgisayar oyun oynarken oyunu kapatıyor bunun sebebi ne olabilir herhangi bir uyarı gelmiyor. Stres testi vs gibi testler yaptım, occt testinde işlemcim aniden çok ısınıyor ve yüksek sıcaklıkları buluyor. İ9 13900KF işlemcim 420mm sıvı soğutucu kullanıyorum. Sorun ne olabilir ?

Bilgisayarın montajını kendim yapmamıştım tekrar söküp takmayı denediğimde cpu fan veya pump fan kısmı boş kalıyor sadece 1 tane kablo bulabildim bunun doğrusunun nasıl olması gerekiyor ?


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dusefer -- 30 Kasım 2023; 21:54:55 >


G
6 ay
Yarbay

Contact frame lazım olabilir. Montaj hatalı, eksik olabilir.


https://www.youtube.com/watch?v=iYU1OskbY-Q



M
6 ay
Yüzbaşı

anakartının kitapçığından faydalana bilirsin muhtemelen pompanın kablosunu anakarta takmıyorsun anakart ve soğutucunun kitapçılarına bakarak tekrar montaj yapmayı denermisin, ve işlemcinin altına gelen soğutucu blogu kitapçıktan faydalanarak yine doğru vidaları, doğru contaları yelerştirme plakaları ile montaj yap önceki haline ve kitapçıkda yazan haliyle karşılaştırıp hata yapmışsan farkına bakabilirsin, yine işlemcin ve sogutucunun marka modellerini youtube a yazarak setup videolarını izleyerek montajın doğrumu refarans edinebilirsin...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.