Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
27
Cevap
2491
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: IPTV tavsiyesi? (2. sayfa)
D
9 ay
Teğmen

Yillik 650 iptv fiyati donma olmaz ama internettiniz hizli ise mackolik bildirimleri geriden gelir



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A
9 ay
Binbaşı

Adam akıllı bu şişi senelerdir profesyonel veren iptvboxpro varken ne diye geriden gelen, kaliteden yoksun, açılmayan şeyler ile uğraşıyorsunuz? Verin 800 lirayı alın www.iptv.cam dan yıllık aboneliği.



P
7 ay
Binbaşı

bu sitede eski ve referanslı üye olarak yazıyorum,

500 tl yıllık. donma vs olmayan, maçları kaliteli olarak seyredilebilen, filmlerin içinde kayboldugumuz bir platform kullanıyorum. fiyatı da uygun. whatsapp destekleri de çok hızlı.. tavsiye ettiklerim de çok memnun.. özel mesaj yazın size hangisi oldugunu söyleyebilirim isterseniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
7 ay
Teğmen

Ahbap her yere her iptv konusunda basmışsın reklamını :) Ya bu işi yapmaya başladın ya da üyeliğine sponsorluk aldın bu bahsettiğin iptv de :)))

Belli yani acayip sırıtıyor reklamların. 500 TL ye yıllık iptv mi olur yahu!!! Bildiğin zibildir o! zaten konularda biriside demiş zaten yayınların kötülüğünden bahsetmiş.

Ucuza etin yahnisi diye kananlar yada daha iptv nedir deneyimi olmayanlar olabilir müşteriler diye düşünüyorum. Hani bir konuda görsem reklamını tamam diyip bakacam yazacam sana ama her yerde görünce belli kendi reklamını yaptığın :)



< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Pc.programcı
P
7 ay
Binbaşı

Hayır hiç bir reklam almadım. Referans uygulaması var +1 ay veriyor.

Merak ettim. Sizin tavsiyeniz nedir ?

Çok aradım. Bi tanesi küfürler etti hatta. Ayda 1000 tl olan hani..

Sonra burayi buldum, sorunlar yaşadım (tv ile ilgili) sorular sordum cevaplandılar. Yardımcı oldular bıkmadan usanmadan.


Beni bosverin de, siz kimden aldınız bu görüntüyü? Merak ettim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pc.programcı -- 3 Kasım 2023; 19:27:50 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @sabre80
H
7 ay
Çavuş

Al benden de o kadar abi diğer konularda da gördüm dediğin gibi sırıtıyor. Herkes ekmeğinin peşine ama bak dediğin gibi referans olayı sebebiyle yapıyormuş.

Dostum referans sebebiyle yapıyorsun ama sanırım sen iptv dünyasında yenisin. Böyle bizde zamanında bu eleklerden geçtik haliyle hele ben mahalle ve iş ortamlarıma referans olmuştum zamanında taraftarmıydııı stadyum muydu öyle bir iptv idi 4-5 senelik mevzu sonra bir kapattı kaçtı tüm referans olduklarım sana uyduk da para verdik dediler. Para istemediler ama lafla beni sağlam taciz ediyorlar her birine parasını cebimden kendim ödediydim :)))

500 TL lik iptv bu piyasada olmaz ayrıca aylık 1000 tl lik iptv de ilk defa duydum senden :)) ne veriyorlar merak ettim yanında cihaz + tv mi? :))





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackerbilgincan -- 3 Kasım 2023; 20:3:9 >


Bu mesajda bahsedilenler: @sabre80
D
5 ay
Er

5G ip tv Dolandırıcıdır telegramdan satar. Durduk yere hesabınızı banlarlar. Ne olduğunu anlamazsınız. Paranızı alır yol verirler. Param çok ben yiyemiyorum murat 5g yesin dersen en pahalı paketi al:) iyi iş valla en ucuz paketi 1000 tl nerden baksan. ayda 50 kişiyi banlayıp yol verse 50 bin tl. iyi kurmuşlar tezgahı.



S
5 ay
Yüzbaşı

Box pro ya üye oldum giriş yapamıyorum.

Hesabınız aktif değil. Lütfen site yönetimi ile iletişime geçiniz.

Bir tane iletişim numarası yok nasıl olacak?

Birde smart tv için ayrı cep telefonunda kullanmak için ayrı mı satın alacaz. Saçma değil mi





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssschutzstaffel_ss -- 11 Aralık 2023; 18:55:4 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.