Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
427
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İpodu bilgisayarım görmüyo
D
16 yıl (457 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İyi akşamlar öncelikle herkese.
Bugün bir adet ipod touch edindim 4. nesil ancak bir usb resmi itunes çıkıyo ekranında açmak istediğimde itunes yükledim bilgisayara ama nasıl tanıtıcam bi fikrim yok. Yardımcı olabilir misiniz? Durum itunesimin sürümüyle alakalı olabilir mi?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



D
16 yıl (902 mesaj)
Teğmen

bu konu zaten var konu açmadan önce keşke bir baksaydın
link:http://forum.donanimhaber.com/m_39670939/tm.htm
kolay gelsin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
16 yıl (457 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Baktım konuya bende itunes vardı hatta da görmüyo işte cihazı yanda device çıkmıyor bende. Şimdi siteden son versiyonu indiriyorum, onunla ilgisi olabilir mi?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.