Arkadaşlar telefon olarak Galaxy S3' üm var . Aksesuar olarak şarjlı kılıf olmasına rağmen şarj çabuk bitiyor sıkıldım ve İos işletim sistemini denemek istiyorum . Ipod Touch 5. Nesil almaya karar verdim . Fiyat olarak teknosada 819 lira ( 50 TL hediye çeki var ) . Öncelikle kafamda oluşan sorular var ipod kullanıcılarının yardımlarına ihtiyacım var
1: Jailbreak yapılıyor mu ? 2: Whatsapp - Viber gibi messenger yükleyebilir miyiz ? 3: Batarya tam dolu olduğunda şarj süresi kaç gün gidiyor ? 4: Oyun grafikleri tatmin edici mi ? 5: Kendi speakerından çıkan ses yeterli mi ? 6: Facetime ile ön kamera ile görüntülü arama yapılabilir mi ? ( Skype ile )
Yardımlarınız için teşşekürler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
1- JB yapılır eğer iOS 6.1.3 değilse. 2- JB ile whatsapp yükleniliyordu sanırım. 3- Bu konu hakkında bir fikrim yok ama iyi gidiyor diye düşünüyorum. 4- Adı üstüne oyun ve müzik için tasarlandı + ekran büyüdü. 5- - 6- Olabilir.
1- 6.1.3 unt. olarak yok ama tethered olarak var mı bilmiyorum. 2- Viber için Jb'ye gerek yok ama Whatsapp için var 3- Değişiyor müzik,oyun,film,internet,jn kullanımlarına göre. Bir günde gider bir kaç günde 4- Gayet tatmin edici. 5- Bana çok düşük geliyor kendi sesi gayet yetersiz. 6- Facetime konuşması tabiki yapabiliyorsun zaten yapılamasa ön kamerayı koymak saçma olurdu,Skype'tanda görüntülü görüşme yapılabiliyor. Ben en son iPhone ile görüştüğümde -ki telefon üzerinden skype uygulamasını bir kaç aydır kullanmadım- görüntülü görüşürken bir şey yazmak çok zor oluyordu.
1. JB yapılabilir 6.1.3 sürümü hariç. 2. JB dışında WhatsApp yükleyemezsiniz. Viber JB olmadan da yüklenebilir, msjlaşma görüşme yapılabilir. 3. Ortalama olarak 7 saat kullanım süresi sunuyor. Oyun oynarsanız 5'e iner. Nette takılırsanız 6 saat gider vs. gibi. Parlaklık gibi değişkenleri de göz ardı etmemek lazım batarya kullanımına. 4. iOS oyunlara bir göz atarsanız daha iyi olur. Grafikler kendi açımdan gayet tatmin edici. 5. Yeterli, çok yüksek olmasa da gayet kaliteli bir ses veriyor. 6. Tango ile görüntülü görüşme yaptım.
1: Jailbreak yapılıyor mu ?
2: Whatsapp - Viber gibi messenger yükleyebilir miyiz ?
3: Batarya tam dolu olduğunda şarj süresi kaç gün gidiyor ?
4: Oyun grafikleri tatmin edici mi ?
5: Kendi speakerından çıkan ses yeterli mi ?
6: Facetime ile ön kamera ile görüntülü arama yapılabilir mi ? ( Skype ile )
Yardımlarınız için teşşekürler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.