Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
667
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ipod 3rd 4gb Ekranı Gitti!!!!
R
17 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar ipod nano 3rd generation 4gb, dubaiden arkadaşım getirmişti henüz 2 hafta oldu. Ipod'un demin ışığı yanıyor ama görüntüsü gitti. Şarjı fulldu. Menu, playlist vs bütün yazılar kayboldu. Sadece ışığı yanıyor. Tuşları aktif sesini açıp kapayabiliyorum. Pause/Play de çalışır durumda. 3 defa restart attım herhangi bir yanıt alamıyorum ipoddan.. Acilen yardımlarınızı bekliyorum. Ipod'un fişini de getirmeyi unutmuş arkadaşım. Bir daha türkiyeye ne zaman gelir bilmiyorum ne yapabilirim???

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
17 yıl
Binbaşı

Ekranda fiziksel bir hasar olmuş olabilir veya restore etmeyi deneyebilirsin firmware ü.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.