Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
785
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Iphonecular yardım lütfen.
S
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Beyler, kız arkadaşımla tartıştık. Smslerimi engelledi. Şöyle bir durum var kafam karışık. Buraya 4 resim ekleyeceğim orada detaylı anlaşılır belki. Alttaki resimde engellediğinden eminim, imessage olarak gitmedi, önce mavi oluyor sonra yeşile dönüp altında bu yazı çıkıyordu.
< Resime gitmek için tıklayın >
Alttaki resimde ise, direk yeşil görünüyor ama altında mesaj olarak iletildi yazmıyordu.
< Resime gitmek için tıklayın >
Bu alttaki ise normal olarak başka bir arkadaşıma gönderdiğimde çıkan "gönderildi" yazısı. Onun okundu bilgisi kapalı biliyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
Ve en kafa karıştırıcı durum şu alttaki resimde, hem imessage olarak gidiyor, hem ses yollama vb aktif. Ama altında gönderildi de yazmıyor, engelliyken gönderince bi süre sonra çıkan mesaj olarak gönderildi yazısı da yok. En alttaki resim güncel hali, sizce şu an mesajlarım gidiyor mu gitmiyor mu?
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
6 yıl
Binbaşı

hocam sorunu cozdun mu nolur cevap yaz

rusyadaki kiz arkadasimla tartistim bunun icin ben imessagedan gonderdim dogum gununu kutladigimi ama gonderildi yazmadi, aksi gibi ondan onceki mesajlarimda gonderildi yaziyordu ama o attigimda yazmiyordu sebebi nedir hocam? kiz mesaji almadigini soyluyor kizla papaz oldum resmen... en onemli gununde mesaji almadi kiz otesi var mi....

sebebini ogrendin mi hocam ve mesajin gitti mi sonra? gonderildi secenegi cikti mi? deneme yazdigin mesajda?



S
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Malesef çözemedim



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.