Arkadaşlar meraba. Amerika'dan aldığım iphone X ilk kurulum aşamasında "Face ID etkisizleştirildi" uyarısı verdiğinden Face ID'yi kullanamıyorum. Ama ön kamera çalışıyor. TÜrkiye Apple sorunun çaresi için tekrar amerika'ya gidin diyor. Yardımcı olmuyorlar. Tekrar farklı kullanıcılarla kurmama rağmen çalışmadı. Çaresini bilenler var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Yazilimsal olabilir de neden amerixaya gidin diyor hangi model almişsin ayrica yurtdişi cihazlarina apple bakmiyodu genpa kvk pupa başari gibi servisler bakiyo yanliş yere gitmiş olmiyasin..
Bazi arkadaşlar gecerli olmadigini dile getirdigim halde gecerli diyip olayi uzatmişlardi garantisi var demişlerdi sıkıntı yok demişlerdi america cihazi olsa dahi bakiyolar demişlerdi. Ben onlari görmek istiyorumm yalandan dolandan konuşup duranlari görmek istiyorummm....!!!!
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.