Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1244
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İphone sorun
O
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar iphone alalı 1hafta oldu fakat dün ilginç bir sorun çıktı.Telefonu uyku moduna geçince belli aralıklarla ekran ışığı yanıp kilidi açma ekranı geliyo sonra tekrar sönüyor. Bunu sürekli olarak ve çok sık aralıklarla tekrarlıyor yardımlarınızı bekliyorum.



O
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Şimdi birşey farkettim soldaki tuştan telefonu sessiz konuma alınca böyle bir sorun olmuyor fakat sesli konumdayken bunu sürekli yapıyor.Bu sorunu daha önce yaşayan oldumu yada herhangi bir çözüm öneriniz var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl
Yarbay

Oncelikle bir restore yaparak sorunun donanimsal mi yoksa yazilimsal mi oldugunu anlamak lazim. Yazilimsalsa zaten duzelecektir ama donanimsal ise power veya home tusunda bir hassaslik olabilir..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Telefonu restore etmeye çalışıyorum fakat itunes software dosyasını indiriyor daha sonra bir hata verip devamını getirmiyor sabahtan beri kaç kere denedim fakat hep aynı hatayı veriyor her seferinde software dosyasını tekrar indirip restoreyi gerçekleştirmiyor



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.