iPhone a tek bir ringtone bile aktarma istediğimde sadece sync seçeneği ile atabiliyorum bu esnada bütün müzik dosyalarının tekrar yüklüyor manually manage music and videos dediğimde ise yine aktarmama izin veriyor fakat dosya aktarılmış görünmüyor bunu pratik bir yolu varmı? 16gb 3gs jb degil
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
iPhone a tek bir ringtone bile aktarma istediğimde sadece sync seçeneği ile atabiliyorum bu esnada bütün müzik dosyalarının tekrar yüklüyor manually manage music and videos dediğimde ise yine aktarmama izin veriyor fakat dosya aktarılmış görünmüyor bunu pratik bir yolu varmı?
16gb 3gs jb degil
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.