Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
825
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İphone 8 Plus Elmada kalıyor
S
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba. Hayırlı Ramazanlar olsun herkese.
Daha önce yanlış bir kategoride açmıştım başlığı. Daha fazla dönüş olması adına buraya da açıyorum başlığı özür dileyerek.

Iphone 8 Plus marka telefonum dün sabah kahvaltı esnasında youtube videosu izlerken kendiliğinden kapandı. Yeniden açmayı denediğimde beyaz elma ekranı geliyor ardından kapanıyor sonra kendiliğinden tekrar açılıp elma ekranına geliyor. Bu döngü saatlerce sürüyor. Önce ısınmadan falandır diyip önemsemedim kapatım bekledim bi süre. Sonra sorun devam edince netten araştırdım biraz. Hard reset falan öneriyorlardı.
Önce ses açma, sonra ses kısma, en son aç/kapa tuşuna resmi sitelerinde de belirttikleri şekilde bastım ve karşıma aşağıdaki ekran çıktı:

< Resime gitmek için tıklayın >

Kablo ile pc'ye bağladım fakat pc telefonu algılamadı. (itunes son sürüm yüklü)

Benzer durumla karşılaşan oldu mu hiç, ne yapmamı önerirsiniz? İçinde çok önemli fotolarım olduğu için endişeliyim açıkçası. Tatilden dolayı İstanbul dışına çıktığım için, güvenilir yer bulmam zor gibi :/

Çözüm ararken şöyle bir habere denk geldim:

Haber Linki

Ama ben böyle bir mesaj falan almadım. Benim durumun bunla ilgisi yoktur heralde ya? :/

Yardımcı olup, yol gösterebilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler



S
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar :/
Telefonsuzum 4-5 gündür



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.