Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
521
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İphone 6 vs LG G4
R
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar şuan da iphone 4 kullanıyorum ve telefonumu değiştirme vakti geldi. lg g4'ü bir abim tavsiye etti fakat ios'dan androide atlarsam pişman olur muyum ? Bir yanımda iphone'dan vazgeçme ip6 al diyor ama çok kararsızım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.



N
9 yıl
Yarbay

Eğer bu ikisi arasında kaldıysan iphone 6 derim. Ama sana önereceğim telefon z3+'dır kesinlikle şuan piyasanın en iyisi...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
9 yıl
Yarbay

ılla ıkısı arasında ıse G4 dıger turlu bencede z3+,ayrıca ıosun neyını arayacaksın bırseyı yokkı zaten 3 gune alısır 5gunede ıosla gecen zamanına uzulursun.



B
9 yıl
Yarbay

Z3+ alacağına z3 al veya z2!!! Günlük olarak aralarında hiçbir fark yok neredeyse. Aldiktan 3 4 ay sonra da 500 600 lira deger kaybetmesi cabasi. Iphone fazlasıyla çekici geldiği bu kıyaslama için sonuc belli ama acil değilse iphone 6s (veya 7 hangi isimle gelir bilemiyorum) ve note5 i beklemenizi soyleyebilirim. Fazlasiyla degecektir. Cihazlar tanitildigi zaman ona gore bir secim yaparsiniz. En azindan ben boyle yapacagim.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
9 yıl
Binbaşı

Hocam Merhaba
Lg G4 artıları:
1-Daha net,canlı,parlak bir ekran 535 ppi netlik
2-16mp f1.8 lens ile daha net fotoğraflar
3-Daha iyi bir ön kamera
İphone artıları
1-daha stabil çok az br şey daha yani
Benim 3 telim var note 4 xperia z3+ iphone 6 note 4 kamerası iphone 6 geçyor
Benim Önerim Lg g4 tür
Şimdiden hayırlı olsun.Selamlar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.