Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
538
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iphone 6 rehber sorunu
-
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba iphone 6 da whatsapp'tan dolayı galiba yanlıslıkla facemdeki kişiler whatsapp'ımda ve rehberimde cıkmaya basladı bunu silemediğim gibi birde şimdi grupları görüntülerken normal rehberimdekileri görüntüleyemiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevınırım bu 2sorunu nasıl cozecegım hakkında :(

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



-
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Ateşten Gömlek

ben de bunu merak ediyorum

hocam galiba çözdüm ayarlar => facebook gir kişiler acıksa onu kapat biraz bekletıyor telefon ( 10-15sanıye ) sonra rehbere gır eğer tekrar gelmezse mail içinde aynı şeyi yap mailide kapat sonra aç istersen tekrar kişilerin geri gelcektir onlar gelmeyecektır.

Benım sımdı merak ettıgım ise whatsapp'ta her gelen mesaj ayrı bildirim olarak geliyor aynı kişiden veya aynı gruptan olsa bile kilit ekranında bi sürü bildirim oluyor onları nasıl toplu hale getiririz onu araştırıyorum :))



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.