Selamaleyküm arkadaşlar Geçenlerde iP5 kendi kendini rec moda aldı. iOS 8.2 kullanıyordum ve şarj 7.5 saat kullanım 1-1.5 gün bekleme şeklinde gidiyordu. Rec moda aldıktan sonra iTunes üzerinden 8.2yi tekrar kurdum. Aynı yedeğimi geri yükledim ve şimdi şarj kullanımda 5 saat bile gitmiyo.. Sorun nedir anlamadım. Önerisi , çözümü olan yardım ederse makbule geçer.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Geçenlerde iP5 kendi kendini rec moda aldı. iOS 8.2 kullanıyordum ve şarj 7.5 saat kullanım 1-1.5 gün bekleme şeklinde gidiyordu. Rec moda aldıktan sonra iTunes üzerinden 8.2yi tekrar kurdum. Aynı yedeğimi geri yükledim ve şimdi şarj kullanımda 5 saat bile gitmiyo.. Sorun nedir anlamadım. Önerisi , çözümü olan yardım ederse makbule geçer.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >