Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1149
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iPhone 4 Pil Kendini Sürekli Şarj Ediyor
X
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, kafama bu durumu iyice takmış durumdayım. iPhone 4 32 GB 4.2.1 iOS kullanıyorum ve jailbreak + gevey var. Telefonu şarja taktığımda, şarj tamamen dolduğu zaman şarj etmeyi kesiyor gücü elektrikten alıyor, buraya kadar herşey normal. Ancak bir süre sonra (süresini net olarak bilmiyorum ama uzun bir vakit değil) şarjın düşmeye başladığını görüyorum, ortalama %95 - % 98 arasına kadar düşüyor ve tekrar şarj etmeye başlıyor. Tahminimce bunu gece defalarca yapıyor. Pilin ömründen endişe duyduğum için sormak istedim. Var mı benim gibi böyle bir problem yaşayan, ya da ne yapacağım konusunda bir fikri olan?



C
13 yıl
Yarbay

Geleceğin teknolojisi seni şimdiden bulmuş endişe edecek bir şey yok



K
13 yıl
Yarbay

Ben normal diye biliyorum.
Ama isin garip tarafi benim iPhone 4 de sabaha kadar 100 ve priz isaretinde kaliyor hic sarjdayken dustugunu gormedim.

Ama dedigim gibi duydum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

iPod Touch da var bende mesela iOS 4.2.1, o da priz işaretinde kalıyor, anlayamadım gitti benimkinde niye böyle oluyor. Sizin kullandığınız versiyon kaç acaba, jailbreakli mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Başka fikri olan yok mu acaba?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl
Yarbay

%100 olunca telefon enerjiyi kesiyo ve %95de tekrar acıyo ve batarya dolmaya başlıyo bunda anlaşılmıcak ne var anlamadım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.