Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
382
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İPHONE 4 AKTİVASYON KİLİDİ YARDIMM
K
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar elimde İphone 4 var. Bir tanıdığımın telefonu. icloud hesabının şifresini unutmuş.Tabii güvenlik sorularını felan da unutmuş. Telefonu sıfırladım. Fakat aktivasyon ekranını geçemiyorum. APPLE HESABI VE ŞİFREYİ YAZIYORUM. Onaylıyorum ancak o ara donuyor apple logosu geliyor kapandı sanıyorum ama kapanmıyor baştan başlıyor. AKTİVASYON ekranını nasıl geçebilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.



K
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Up



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1
6 yıl
Çavuş

Youtube'da onlaraca video var ben de aynı sorundan dolay 4 gündür aralıksız uğraıyorum her yöntemi denedim açmak çok kolay ama bu sefer de şebeke çalışmıyor şimdi ios 6 downgrade deneyeceğim burada paylaşırım



E
6 yıl
Teğmen

Bu soruna çözüm için apple MH aradığım onlarda çözemedikleri yanlış anlamadıysam siz de ki sorunda açılmaması aktive ekranını geçememek çözüm şu aktif veya pasif herhangi bir simkart takın Wi-Fiye bağlayın ardından aktivasyon adımlarını takip edin sorun çözülecektir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.