Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
535
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iphone 3gs 6.15.00 new bootromlu amerika
B
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

3.1.3 den 4.1 e telefonu guncelledim. redsnowla jailbreak yapıp ipad basebanda yukseltip ultrasnow 1.2 ile unlock ettim kullanabiliyorum. telefon kapanırsa bilgisayarsız açılamıyor. şimdi ben birde greenpoison jailbreak rc6.1 ile jailbreak yapsam unlock gidermi? yoksa untethered olarak unlocklu kullanabilirmiyim? çok önemli lütfen yardım edin.



B
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

D
13 yıl
Er

yabancı forumları biraz araştırırsan bulursun..ben pc siz kullanıyorum..ancak 6.15 baseband yaptık telefonu bitirdik..geri dönüşü olmayacak..gps ler çalışmıyor..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

düzelir o dediğin 4.3 çıkınca baseband fix felan diye çıkar direk düzeltiriz.hep böle kalmaz merak etme. bu ipad baseband olayını çıkaran adam yakında fix die bir üst sürüm baseband çıkarırsa şaşırma. bu arada buldum. tertemiz kurdum normal ipsw ile. peşinden greenpoison untethered ile jailbreak yapmaya çalıştım. failed dedi.failed ekranında yazılar varken dfu mode a aldım. redsnowla tethered jailbreak yaptım install cydia and install ipad baseband i isaretledim. telefon açıldı. peşinden ultrasnow 1.2 yi kurdum cydia dan. şuanda jailbreakli unlocklu kullanıyorum. telefonum iphone 3gs amerika new bootrom 6.15.00 baseband 4.2.1 güncellemiş unlocklu untethered kullanıyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris99 -- 7 Mart 2011; 2:02:19 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.