Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
1024
Tıklama
0
Öne Çıkarma
IPAD2 im var, Motorola Xoom alsam??
O
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba,

Ben de bir adet ipad 2 16 Wifi var. Ama cihazımda 3g olmadığı için bazen ve hatta her zaman telefonumu hotspot yapmak zorunda kalıyorum , buda telefonumun sarjını fena halde yiyor. Bu cihazı 3g libir motorola xoom ile takas etsem acaba pişpan olur muyum? Yani demem oki, ipad2 kullanıpda daha sonra hayatına motorola xoom ile mutlu mesut devam eden var mı aranız da?


saygılar
teşekkürler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhangunes -- 21 Şubat 2012; 17:01:00 >

O
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

C
12 yıl
Yüzbaşı

Pişman olursun



Y
12 yıl
Binbaşı

Merhaba

Ben hem ip4 hemde hem de xoom kullanicisiyim yani ios ve androidin ne olup olmadiginin farkindayim.Xoom aldiginiz zaman ipadde kullandiginiz bazi uygulamalari bulamayacaginizin farkinda olun.Mesele flipboard uygulamasi kendini aratiyor.Sistem hizi stabillik gibi seyleri artik dert etmenize gerek yok orjinal haliyle kullanicaksaniz adw launcher gibi bir launcherla arayuzu hem hizlandirip hem daha iyi gorsel hala getirebilirsiniz.Rom root isleriyle ugrasirim diyorsaniz onada gerek yok.ics honeycomba gore cok cok cok daha hizli ve tepkili.Bu fark ios4 ten ios5 e gecerken olusan farkla kiyaslanmayacak derecede fazla hemde.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
12 yıl
Yarbay

Baya bi pişman olursun. Sen direk 3gli modellerle takas düşün.



L
12 yıl
Yüzbaşı

Bence aramazsiniz cok guzel isinizi gorur. Honeycombin keyfi bir baskadir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

K
12 yıl
Yüzbaşı

xooom kullanicisiryim web sitelerinde cok cok asiri bi performans bekleme agir lash icerikli sitelerde kasmalar yapiyor bir ios kadar stabil degil ayni zamanda iphone kullaniyorum bende satip ipad almayi dusunuyorum sadece bu filim izleme olayi oldugu icin satmiyorum gerci ios da da yapabilirim ama bi ios kadar kullanisli bir cihaz degil malesef


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
12 yıl
Yarbay

Ben önceden ilk nesil ipadle tablet olayına girdim,satıp temmuz gibi xoom aldım,xoom u satıp ipad 2 aldım,ipad 2 ortalama 3 ay kadar kullandım,uygulama açısından zaten rahatlıgını bilirsin çeşitliliğini kalitesinide,ancak benim aldıgım ipad 'de wifi idi,3g eksikliğini çok çektim hot spot ile olacak gibide değildi,eski xoom a geri döndüm aralık gibi,aralıktan beride kullanıyorum,ipad 2 göre uygulamalarda biraz eksiklik yaşadım,ancak 3g ve gps flash içerikler rom root olayları vs. daha ağır bastı,xoomdan memnunum flash siteler zaten güzel,flash içerikler bilgisayardaki gibi değil,flash oyun facebooktaki mesela oynanmıyor,baya ağır geliyor,ancak çogu video sitesinden 720p videoları çok rahat izleyebiliyorsunuz,gifler,swf'ler falan rahat siteler zaten sorun olmuyor,dh anasayfa biliyorsun yarısından fazlası reklam mesela notebookta girerkende fan çıldırmaya başladıgını bizzat gördüm,xoom da sorunsuz mesela takılması kasmasıda yok,hani yetecek düzeyde,itunes diye bir bagımlılıgında olmuyor,pc tak içine sürükle at,mp 3 video bunları istediğin yerden indir izle ben pc sayılı bağlamışımdır aleti mesela rom işlerinde falan bağlamak gerekiyor onun haricinde pek ihtiyaçta duymadım,kamerası ipad 2 den iyi,cokta profesyonelce olmasada güzeldir,3.2 android kullanıyorum,oyunların bazılarında halen android 4 ics de sorunlar var,daha beta aşamasında zaten sürümde,gelecek ay resmi sürümde geliyor,betadan denediğimde şok olmuştum,3.2 nazaran baya hızlı daha stabil,dediğim gibi xoom kötü bir cihaz değil,3.30 saatte tam şarj olur,9-10 saat civarı aralıksız gider,teknik özelliklerini zaten biliyorsundur,bahsetmeye gerek yok,netice itibariyle artıları bunlar,eksilerine gelirsek bunlardan birisi uygulama çeşitliliği app store nazaran pek iyi değil içerikler çok ama işe yaracak olanlar sayılı,ipad 2 den daha ağır daha kalın,senin için 3g ve flash içerikler çok önemliyse xoom a geçmen gayet mantıklı ama flash içerikler önemli değil sadece 3g önemli dersende elindeki ipadi satıp az ekleyip 3g li versiyonu almanı tavsiye ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
12 yıl
Yarbay

Delphi hocam çok güzel anlatmışsın eline sağlık
benim de küçük bir sorum.TT Net kampasından alıcam Xoom 2 yada Ipad 2
36 ay taksit için Xoom 2 aylık 39 TL, Ipad 2 59 Tl
sen olsan hangisini alırdın? Ipad te esktra 1 Gb data veriyolar bide fiyata.

Saygılarla


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Teğmen

iPad'iniz varsa XOOM'a gerek yok.
Motorola'nın benim için özel bir yeri vardır ama Android'in tablet versiyonlarında bir fırın ekmek yemesi lazım.
İlla android'li alacaksanız XOOM veya XOOM 2 alın. XOOM 2 daha iyi olur tabi.

@ramroat
Konu sahibine sormuşsun ama cevap vereyim iPad al. XOOM benim için çoğu yönden daha iyi, Motorola kalitesi vb. ancak dediğim gibi Android'in tablet konusunda bir fırın ekmek yemesi lazım, gelişmesi lazım. illa Android derseniz Motorola'dan şaşmayın ama sırf tablet probleminden dolayı iPad.


(Tabi geliştirmeye meraklı değilseniz. Motorola kalitesi için aldım XOOM'u, Android sorunsalı dışında çok güzel, geliştirmeye de meraklıyım. Ben iPad almam ama size uygun )


edit:iCihaz'cı gibi olmuşum. Ben olsam XOOM alırdım ama objektif bakmak lazım, kişiye göre düşünüyorum. En iyi Android tabletleri üreten Motorola bence.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snbrk -- 1 Temmuz 2012; 21:33:21 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
12 yıl
Yüzbaşı

Bende andoid tablet kullandım telefonda Androidden devam desemde tablette tartışmasız Apple.
Bence çok pişman olursun 2.elde de zarar edersin gibime geliyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
12 yıl
Teğmen

bir android fanı olarak alma pişman olursun. android tabletler için yeterli performansı veremiyor



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.