Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1337
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iPad Pro ile Sunum Hazırlamak ve Sunum Yapmak
U
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar,

İşim gereği kurumsal eğitimler hazırlıyorum ve sonra bu eğitimleri kurum içinde veriyorum. (Örneğin powerpoint sunularının görsellerini pixelmator kullanarak hazırlıyorum, içine videolar ekliyorum vs.) 2011 Macbook Pro sahibiyim ve bunları bilgisayarla yapıyordum. Artık değiştireyim diyordum ancak 15inch MBP modellerinin fiyatları gerçekten alınacak gibi değil.

22,000 TL küsur veremeyeceğim için sizce 256 veya 512GB 12,9 inch ipad pro mantıklı mıdır? (Özellikle sunuda kullanacağım görselleri ve videoları işlemek, sunu hazırlamak vs. kolay mıdır? Hiç bunun için ipad pro kullanan oldu mu acaba? (Ayrıca iphone ve ipad uyumlu 128 GB'lık Sandisk İxpand sahibiyim. Ancak yeni ipadlerle kullanabilmek için usb-c'den dişi usb veya lightning port girişine bağlayabilecek bir adaptöre ihtiyaç olacak)

İkinci sorum ise yanıtını pek bulamadığım bir soru. Yeni nesil iPad Pro'yu projeksiyona bağladım ve PowerPoint açtım diyelim. Kumanda ile slaytları çevirecek bir aparat var mıdır bildiğiniz? Satechi'nin birkaç kumandasını buldum. Videolarda ppt slaytlarını değişltiriyordu ancak özelliklerine baktığımda PowerPoint IOS versiyon 2.14 ile uyumlu değil diyor. (Gerçi şu anki versiyon 2.19)

Bu konularda veya prezentasyon yapma konusundaki fikirlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.



T
5 yıl
Yarbay

Bunları yapabilirsiniz. Ama bir MacBook ile veya herhangi bir notebook ile yapabileceğiniz kadar kolay değil.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.