Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
316
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iPad Air Pil hakkında ?
D
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar

iPad Air 32 CB Cellular cihazım var oldukça memnunum oyun performansı vs oldukça iyi bir cihaz ancak kafama pil süresi takıldı.

Tam bir oyun tutkunuyum bu yüzden iPad i daha çok oyun ve internet için kullanıyorum Şimdi internette wifi ile müzik vs 10 saat rahat götürüyor orada sıkıntı yok ancak aralıksız oyun oynayınca 5 ile 6,5 saat dayanıyor oyun oynayıp %20 kaldıktan sonra internete girince 7,5 saat götürüyor yani full oyun 5 ile 6,5 saat dayanıyor pil. Parlaklık tam %50 ayrıca apple ın sitesinde pil ömrü için bilgiler var onlarıda yaptım konum servislerini vs kapatma gibi şeyleri yaptımhttps://www.apple.com/tr/batteries/ipad.html iOS a yeni geçtim android kullanıcısıydım asıl sorum şu pil değerlerim normalmi yoksa bir terslik varmı diğer ipad air kullanıcılarıda deneyimlerini paylaşsa iyi olur oynadııgm oyunlarda yüksek grafikli oyunlar Real Racing 3 Asphalt airborne var ayrıca diğer ağır olmayan oyunlarda var onlardada aynı şekilde dayanıyor pil.

teşekkürler şimdiden



D
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

M
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: .Power.

Yardımcı olacak yokmu

oyun için normal.



F
10 yıl
Yarbay

Oyunda işlemciye cok yük bindiğinden fazla batarya harcar.. Süreler normal.
Batarya'yı sürekli %3-4 seviye kalıncaya kadar bitirmeyin.. %20-15 gibi şarj edin..
Ayda bir kere gibi batarya'yı tamamen bitirip, kalibrasyon yapabilirsiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Cevaplarınız için teşekkür ediyorum iyi günler. :)




Bu mesajda bahsedilenler: @frux
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.