Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
617
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ipad 4 ile müzik kaydı
B
13 yıl (286 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar işyerimde ki kayıt sistemini daha küçük ve kullanışlı bir hale getirmek istiyorum,öncelikle Ipad 4 alıp(bir arkadaşta buldum)elimdeki M AUDIO pro ses kartını ve Condenser Mikrofon kullanarak hücum kayıt almak istiyorum,öncelikle bu sistemi kurabilirmiyim?ses kartını Ipad e yüklemem lazım mı?kayıt programı olarak basit ,küçük ve kullanışlı bir program olur(ben daha önce reaper kullanıyordum)bu işlerle ilgilenen arkadaşlar bana yardım edebilir mi veya site önerebilir mi?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
13 yıl (286 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

hımm ,kimseden ses yok ?teşekkür ederim arkadaşlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.