Bugun bilgisayarimdan forum sayfasini acmaya calistigimda cikan bu mesajin anlamini ve sebebini yetkili birinden ogrenebilirsem memnun olurum.2006 yilindan itibaren bu foruma uyeyim ve bu tarz bir mesajla ilk kez karsilasiyorum.Acil olarak bir aciklama bekliyorum
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bazı ip adreslerine sahip kullanıcılar forumda aşırı rahatsızlık verince nadiren de olsa ip adresine engel koyuyoruz. Siz de değişken bir ip adresi kullanıyorsanız bu adrese denk gelmiş olabilirsiniz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.