Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1007
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iOS ile Kontrol Edilebilen Media Player Tavsiyesi (FLAC oynatmak için)
T
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Selamlar,

Şu an bir adet Minix NEO U1 kullanıyorum, player performansından memnunum.

Stereo sistemime ve DAC'ıma bağlamak için FLAC oynatabilen bir player arıyorum. Android ya da Video performansı önemli değil, sadece FLAC oynatmak için kullanacağım.

Temel amacım, iOS uygulamasından cihaza bağlanarak, cihaza takılı USB disk üzerindeki FLAC dosyaları oynatmak.

Tek şartı iOS cihazlar tarafından kontrol edilebilen bir yazılım desteği olması. Yani özet olarak, her müzik dinleyişimde TV ve media playerı açıp uzaktan kumanda ile uğraşmak istemiyorum.

U1'in forumunda okuduğum kadarı ile bir tane remote uygulaması varmış, ancak sadece Android telefonları destekliyor. Evde boşta duran Andorid 4.2 kurulu telefonda uygulamayı kurdum ancak aynı wifi'a bağlı olmama karşın cihaza bağlanamadı.

Zaten benim arzum iOS ile kontrol edebilmek.

Bu tarz bir cihaz var mı bildiğiniz?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.