iPhone 5s cihazımda ios 8.1.2 yüklü ve jailbreak vardı fakat şarj problemi yüzünden cihazı sıfırlamak istedim. Kesinlikle sürüm yükseltme yapmadım. iLeX Rat ile yaptığım restore sonrası cihazın wi-fi problemi oluştu, şimdi sıfırdan temiz bir yükleme için ipsw dosyasıyla yeni yükleme yapmaya çalışıyorum fakat itunes 3194 hatası ile karşılaşıyorum. Host dosyasıyla alakalı bir sorun yok kontrol ettim, bunun haricinde yapmaya çalıştığım işlem Downgrade vs değil sonuçta neden sıfır yükleme yapılmadığını anlayamadım. İmzalar kapalı olduğunda sıfır yükleme dahi mi yapılmıyor, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
iLex Restore ile bugüne kadar hiç verimli bir restore yapamadım sadece cydia yedeklemeye yarıyor. Üzücü oldu ama sağlık olsun demekten başka çare yok, 8.3'e kadar JB gelmesini bekleyeceğiz mecburen.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.