Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
1233
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İnternetten uçak bileti almak?
F
8 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar internetten uçak bileti almayı düşünüyorum. Air Astana'nın sitesinden. Site güvenlidir kesin ama ben kendi pc'me güvenmiyorum. Kaç yıllık pc. İçinde virüs olduğuna emin gibiyim. Sizce bu şekilde bilet almak güvenli midir? Yani eğer bilgisayarımda virüs varsa ve ben Air Astana'nın sitesine kredi kartı bilgilerimi girersem bu bir risk olur mu?

Atatürk havalimanından da alabilirim bileti ama internettekinden daha pahalı olabilme ihtimalinden korkuyorum. İnternette 1.600 diye gözüken bilet, Atatürk Havalimanındaki bayiisinde ne kadardır sizce?

Sorularımı cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. :)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



R
8 yıl
Yüzbaşı

Bilgilerinin çalınacağını sanmam. Ancak kafama takılmasın diyorsan akıllı telefonlardan da alışverişini yapabilirsin. Web sitesi kullanışsız ise telefon uygulaması var mı ara. O da yoksa enuygun, skyscanner gibi aracı uygulamalar da indirip bunlar üzerinden alabilirsin bileti. komisyonları düşüktür. bu uygulamalar üzerinden bakarsın daha uygun havayolu bulursun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
8 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Alırım almasına ama telefonda da virüs olma ihtimali yok mu? :/


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @rukaplan
R
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: FindikEzmesi

Alırım almasına ama telefonda da virüs olma ihtimali yok mu? :/

arkadaşların casus yazılım yüklemediyse hiçbir şey olmaz. güvenle kullanabilirsin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
8 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Kendiliğinden girdiğim sitelerden dolayı virüs bulaşmaz mı?
Biraz cahilim de bu konularda, affedin. :D




Bu mesajda bahsedilenler: @rukaplan
J
8 yıl
Binbaşı

Ben Atatürk Havalimanı'nda çalışıyorum. İstediğiniz tarih ve saatteki uçuşu söyleyin, bu akşam ofislerinden kontrol edeyim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 31 Ağustos 2017; 15:35:12 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @FindikEzmesi
S
8 yıl
Er

Uçak bileti değilde ucuz otobüs biletlerimi hep burdan alıyorum. Ne bilet alırken nede sefer sonrası bir sorun yaşamadım. İnşallah uçak bileti de satarlar.



İ
8 yıl
Yarbay

3d secure sistem varsa korkma

Telefonuna sms gelir şifre yazarsin odeme onay olur..



Birileri bir şekilde senin kart bilgilerini bilse bile gelecek sms ve içindeki 6 haneli şifreyi bilemez onay olmaz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
8 yıl
Yarbay

air astana uygulamasını ios uygulamasını indir
biletini al.

inan yıllardır biletimi hiç çekinmeden internetten alırım
sanal kart ile. ve kendi sitesinden.



S
geçen yıl
Çavuş

Vallahi ne desen haklısın İnternetten bilet almak konusunda .Ben web üzerinden hesaplı uçak bileti ararken enuygun internet sitesini kullanıyorum. Şimdiye kadar da Hiç bir sorunla da karşılaşmadım .



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.