Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
9886
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İnternetten tam ekran video izlerken bilgisayar donuyor[ÇÖZÜLDÜ]
M
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, yei bi sistem topladım fakat şöyle bir problemim var internet üzerinden (firefox yada internet explorer farketmiyo) video izlerken, normal ekranda problem olmuyor fakat tamekran yaptığımda 1-2 saniye içinde ekran kararıyo ses geliyo sonra bilgisayar donup kalıyo. Reset atmak zorunda kalıyorum. Sistem yeni ve fenada sayılmaz.
gigabyte p55 ud3r
i5 işlemci
Saphire 5850 ekrankartı
team 1600 mhz 2*2 ram
wd cb 500gb hdd

internetten araştırdığım kadarıyla bu sorun yaşanan bi durumn fakat ben net bir çözüm bulamadım, forumlarda hep sonuçsuz kalmış, umarım biz burda buluruz. Şimdiden herkese teşekkürler.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

M
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

hee bide internete girdiğimde mouse da büyüyor, anlamadım, lütfen birileri yardım etsin call of duty i herşey full de rahatlıkla oynayabiliyorum ama internette böyle şeyler oluyor.(tarayıcı fark etmiyor.)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl
Yarbay

M
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

tam ekran problemi bu şekilde hallodu ama mousun büyümesini nasıl halletcez bilen varmı, mousun dışında herşey normal.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl
Yarbay

Mouse'nin normal ve büyümüş halini print screen ile resim alarak buraya bir koyar mısın?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar saolun sanırım mousun büyüme sebebide aynıymış heralde internet sayfalarında otomatik zaten flash resimler şunlar bunlar birsürü şey olduğu için o problemi yapıyodu valşha şimdilik tık yok normalde şimdiye büyümesi lazımdı ben bu mesajı yazana kadar bile herkese tekrar çok teşekkür ediyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
14 yıl
Onbaşı

arkadaslar merhaba. bende de aynı sorun vardı aynı şekilde çözdüm ancak sorunun neden kaynaklandıgını merak ediyorum. işin garibi ilk yazan arkadasla aynı sisteme sahibim. donanımsal bir problem mi acaba?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.