Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
283
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İNTERNETTEN PARA KAZANMA CLIXSENSE ILE VAR!
T
9 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, biliyorum ki internetten kazanç elde etmek isteyen arkadaşlarımız var. Bu PTC siteleri ile son derece mümkün, ama öncelikle PTC'nin ne anlama geldiğine bakarak başlayalım:

PTC
"Paid to Click" yani Türkçesiyle "Tıklayarak Para Kazanma" anlamına gelmektedir. Bu sistem son derece kolaydır, sahip olmanız gereken tek şey internet bağlantınızdır. İNTERNET BAĞLANTISI OLAN HERKES REKLAMLARA TIKLAYARAK PARA KAZANABİLİR!

Evet doğru, şu hiç sevmediğimiz reklamlar! Televizyonda görünce kanalı değiştirdiğimiz reklamlar - şimdi o reklamlardan artık biz de gelir elde edebileceğiz! Peki nasıl?

GÜVENİLİR PTC SİTELERİNE ÜYE OLUP HER GÜN MÜTEMADİYEN BU SİTELERDEKİ REKLAMLARIN ÜZERİNE TIKLAYARAK, SİTEDEKİ ANKET, GÖREV VE OYUNLARI OYNAYARAK SİZ DE EK GELİR ELDE EDEBİLİRSİNİZ.

ANCAK HER PTC SİTESİNE ÜYE OLUNMAZ! Kimileri çakmadır, kimileri sahici :) Kimisi çalıştırır çalıştırır paranızı vermez!

Peki kimdir bu hiç batmayacak, size düzenli ödeme yapıp can sıkıntısı oluşturmayacak en yegane PTC sitesi?

Tabii ki Clixsense!

Bu PTC sitesi 2007 yılından bu yana üyelerine aralıksız ve vaktinde ödeme yapmaktadır. En güvenilir, en çok kazandıran TEK PTC sitesidir. Her gün en az 20-30 adet tıklanacak reklam çıkarır ve her reklamın değişik para bedelleri vardır. Tabii sadece reklamlarla sınırlı değil!! Ayrıca 6$'dan başlayan anketler, teklifler, tasklar (Türkçe'de "görev" demektir, taskları tamamlamak için biraz İngilizce bilginiz olmalı) ile de kazancınıza kazanç katabilirsiniz! 8 dolara ulaştığınızda paranızı talep edebilirsiniz. :)
ClixGrid adlı da bir oyun var. Karelere tıklıyorsunuz, her gün 30 kere tıklama şansınız var - şanslıysanız 10$ direk cebinizde! En kötü ihtimalle de 5$ sizin oluyor!

Ha bu arada, alt üyeleriniz olursa onların tıkladığı reklamlardan da kazanıyorsunuz! Yani arkadaşlarınızı, dostlarınızı, akrabalarınızı da kendi alt üyeniz yapmayı unutmayın!!!!!

Abartmıyorum arkadaşlar, bu siteden yıllık kazancım 2400 $ :) Siteye buradan üye olabilirsiniz :)



F
8 yıl
Er

neredeyse hepsini denedim ama en kolayi wowapp whatsapin para kazandıran mesanger sadece arkadaslarimin telefonuna indirdim onlarla konuşuyorum her gün 3,5 kuruş geliyor allaha bereket versin :) incelemek isterseniz buyrun suan ingilizce ama bu ay icinde turkçe olarak guncelenecekmiş ..www.wowappnedir.blogspot.com.tr



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.