Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
627
Tıklama
0
Öne Çıkarma
internette resim ve haritaları açamıyorum
S
14 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba google da görsel aratırken,google maps te bir adres ararken,bazen ise gayet normal bir internet sitesinde (örnek:ntvmsnbc.com gibi) açılması gereken görselleri resimleri bilgisayarım açamıyor.Bunun nedeni ne olabilir acaba yardım edebilecek biri var mı?
Normalde mozilla kullanıyordum ancak tarayıcıdandır diye farklı tarayıcılarıda denedim ama bir fark yaratmadı hala resimleri çok çok zor görüntüleyebiliyorum.



S
14 yıl
Yüzbaşı

Flash playerı güncelle veya google chrome kullanarak dene.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

dediğiniz şeyleri de denedim ancak gene olmuyor.Google da gorsel aratınca sadece gri kutucuklar cıkıyor kutulara tıklayınca internet sitesine gidip resimi acıyor ancak direk gorsellerde aratınca hicbir sekilde resimi goremiyorum hala.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
14 yıl
Yüzbaşı

chrome yükle orda dene sonra cevap yaz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl
Yüzbaşı

internet sayfalarında hiçbir resmi göremiyormusun? Yanıtın hayır bazılarını görebiliriyorum ise sisteminde Antiporn gibi kötü içerik filtre programı olup olmadığını kontrol et ve bir de Browzar indirip onda dene kolay gelsin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
14 yıl
Teğmen

bazı google ip leri engelleniyor türkiyede. DNS adresini gelen 4.2.2.2 giden 4.2.2.3 olarak ayarla sorun hallolur.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.