Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
1412
Tıklama
0
Öne Çıkarma
INTERNETE BAĞLANMA SORUNU (YARDIM LÜTFEN)
S
12 yıl (427 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Günaydın arkadaşlar,
Pazartesi gününden beri internete bağlanamıyorum.
Superonline'den defalarca yeni şifre aldım, modeme fabrika ayarları yaptım, yeni bir modem aldım, hiç bir şey fayda etmedi.

Modem ayarlarını yaptıktan sonra internete girdiğimde "Hatalı kullanıcı adı veya şifresi girdiniz" diye uyarı veriyor.

Superonline'ye Ip numaram 10.33.152.xxx olduğunu söyledim, superonlinenin verdiği cevap, modemi bizden almadığınız için modeminizle irtibat kuramıyoruz diyorlar.

Sanırım IP numaramın değiştirilmesi gerekiyor. Bununla ilgili ne yapmam gerekir? 5 gündür hiçbir sonuç alamadım. Başka bilgisayarda da denedim olmuyor.

Yardımlarınızı rica ediyorum.



S
12 yıl (427 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bu konunun ehli yardımcı olacak bir arkadaş yok mu ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl (4869 mesaj)
Yarbay

Şifreyi almışsın tamam da Kullanıcı adını doğru yazdığına emin misin?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl (427 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Şifreyi almışsın tamam da Kullanıcı adını doğru yazdığına emin misin?

evet eminim, xxx@superonline uzantılı olarak yazdım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.