Arkadaşlar evime hırsız girdi ve maalesef macbook air laptopumda gitti. Şimdi 3.000-4.000 tl macbook a veremeyeceğim için 1.000 tl bandında laptop bakıyorum.
Beklentim sadece internete girmek, oyun vs yok. Haftada birkaç gün de digiturkplaydan maç izliyorum, youtube da vakit harcıyorum. Laptopun kullanım amacı bu. Ancak internete girerken genelde çok fazla sekme açıp birşeyler okur araştırırım. Macbook bu konuda çok iyiydi hiç kasılma vs olmuyordu. 4gb ram ve 128gb ssd olduğu için bu model hoşuma gitti. Ayrıca 14 inc monitörde hafiflik için tercih sebebi. Beni düşündüren işlemcinin (celeron n3050 1.6ghz) zayıf kalması, sizce bu model işimi görür mü? daha farklı modellere mi yönelmeliyim?
Tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Aldım, dün elime geçti. Bugün iade edeceğim :) Sayfalar açılırken bilgisayar çok kasıyor. Daha iyi olmasını bekliyordum. İşlemcisinin çok zayıf olmasından kaynaklanıyor sanırım. Şimdi mecburen bütçeyi yükseltip daha düzgün birşeyler bakacağım. Tavsiye lütfen :)
Çok teşekkürler yorumlarınız için. Ben de az kalsın alıyordum o zaman seçenekleri tekrar gözden geçireceğim. Lenovo FLEX 3 11 Inc Var ama onda da aynı işlemci var sanırım. Benim de aradığım şu yardımcı olabilecek arkadaşlar yazarsa sevinirim. 1.hafif olması 2.en fazla 14 Inc olabilir 3.32 GB disk veya atom işlemci olmaması. O kadar netbook tarzı birşey olmasın. 15 Inc leri direk eliyorum çünkü ağır oluyorlar, ama hafif Max 1.8 kg kadar olan varsa bildiğiniz yazarsanız sevinirim. Saygılar Not: kullanım amacı word excel kullanımı webde gezinme ama 15 20 sayfayı aynı anda açarım mesela..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanturk -- 14 Ekim 2016; 4:31:13 >
Şimdi 3.000-4.000 tl macbook a veremeyeceğim için 1.000 tl bandında laptop bakıyorum.
Aşağıdaki modeli beğendim. Asus E402SA - WX196T
http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-e402sa-wx196t-14-in%C3%A7-celeron-n3050-1-6-ghz-4-gb-128-gb-ssd-windows-10-notebook-1167626.html
4 gb ram ve 128 gb sss var. Fiyat 979 tl
Beklentim sadece internete girmek, oyun vs yok. Haftada birkaç gün de digiturkplaydan maç izliyorum, youtube da vakit harcıyorum. Laptopun kullanım amacı bu.
Ancak internete girerken genelde çok fazla sekme açıp birşeyler okur araştırırım. Macbook bu konuda çok iyiydi hiç kasılma vs olmuyordu. 4gb ram ve 128gb ssd olduğu için bu model hoşuma gitti. Ayrıca 14 inc monitörde hafiflik için tercih sebebi.
Beni düşündüren işlemcinin (celeron n3050 1.6ghz) zayıf kalması, sizce bu model işimi görür mü? daha farklı modellere mi yönelmeliyim?
Tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phromethus -- 7 Ekim 2016; 11:02:18 >