Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
450
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İnternet Kesiliyor!
C
16 yıl (4604 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle merhaba. Uydunet 512kbps sınırsız kullanıyorum. İnternete bağlanıyorum ve yaklaşık yarım saat sonra internet kesiliyor. Ağ Bağlantıları'ndan devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirdiğimde ise sınırlı bağlantı yazıyor. Şu an turkcell connect kart ile girip yazdım. Canımı sıkmaya başladı bu iş. Sorun nedir bilen var mı acaba?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



C
16 yıl (22 mesaj)
Onbaşı

Aynı sıkıntı malasef bendede var 126 yı aradıgımda hattımda bir problem olmadıgını ethernet kartımın 0 ile başlayan ıp aldıgını bu yüzden baglanamadıgımı söylediler ama işin garip tarafı 126 da birkaç ayar yapınca internete giriyorum bilgisayarımı açıp kapayınca sınırlı baglantı diyor. Bakalım bugun servise götürücem bilgisayarı onlar ne diyecekler.Çözüm bulursam paylaşırım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.