Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
662
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Internet hızı (Vodafone göre) ve voWiFi/voLTE
C
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Herkese mrb, daha önce Turkcell kullanıyordum, hız mükemmel, vowifi üzerinden hem arama hem kısa mesaj alıp gonderilebilyor. Ama kazık ve genel olarak kaziklamaya yönünde çalışan bir firma bence.

Vodafona geçtim. Fiyat iyi ama internet hızı rezalet. Evde 5mbps download 0.8mbps upload. VoWiFi sadece arama, SMS çalışmıyor.

TT de genel olarak 4.5G hızından memnun musunuz? Bildiğim kadar ile Vodafone dan daha iyi. Ayrica voWiFi üzerinden SMS gönderme/alma var mi?

Slm



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşımın Huawei Mate 20 Pro ile TT 4.5g de speed test yaptım. Peş peşe 3 test yaptım uygulamayı kapatın tekrar açarak. Bu normal mi 44mbps den 2.65mbps ye düşmek?
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 yıl
Yarbay

Telekom da vodafona gore daha yuksek hiz alma ihtimaniz daha fazla. Elbette bulundugunuz yerdeki durumu bi gormeniz bilmenizde fayda var. ben evimde telekom ile 150 mbitleri gormuslugum var. suan data hatti cat4 lu bi cihazda takili o yuzdende birlestirme yapamadigi icin cihaz tek band uzerinden 80-90 lari surekli goruyorum. Vodafoneda ise evdeyken aldigim en baba hiz 10 mbit filan be 0.05 leride gordugum olmustu Vodafone ile.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 yıl
Yarbay

Band değiştiriyor olabilir, başka odalarda deneyin.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @CEBEP
J
4 yıl
Yarbay

4.5G hızı yer yer Turkcell ile kapışır...... ama stabilitesi yoktur. İstasyonun yanında 60mbps alıp, 100mt karşısında 3Mbps aldığımı bilirim. Keza evimde oturma odasında dün test yaptım 80 küsür veriyor ama yan taraftaki mutfakta 15 veriyor. Bu demek oluyor ki sinyal olayı dandik ve sürekli band değiştiriyor.

Vowifi yeni yeni gelmeyen başladı. Birkaç aya birçok cihaza destek gelir.

Volte sadece faturalıda var.

Senin oralarda Vodafone çok kötü sanırım. Benim buralarda da hızı en kötü olan operatör ama öyle kullanılamayacak gibi olmadı.

Turkcell'in kazık fiyatıyla uğraşmamak için en iyisi git gel yapmak, ki şuan geri dönsen zaten uygun fiyattan tarifeleri alırsın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öyle yaptım zaten, Vodafone deneyim dedim, 3 ay bedelsiz çıkma hakkı tarifeye geçtim ama evde rezet, download en fazla 10, upload 0,8 gibi. Yani wifi kesilse video arama yapamayacak kadar yavaş. Birde sinyal bir 1 çizgi bir 4. Neyse gire dönüyorum Turkcelle didin gibi böyle daha çok makul fiyatlarla. Slm.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Jazzalyn
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.