Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
193
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İNTERNET HIZI ACİL!
P
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar normalde ben 25 megabit fiber kullanıcısıyım eve dsmartı iptal ettirdikten sonra tv+ paketi yaptık. Bu paketi yapınca internet 24 megabit yapıldı bizde bilmediğimiz için tamam dedik. Ancak bu 24 megabit olunca AKN hızı girince 8 megabite düşüyor. Buda internet hızını bayağı etkiliyor. Bu konuda interneti geri eski haline çevirme gibi bir imkanımız olurmu ? Birde tv+ paketi internetten yiyormu ? internet hızını etkilermi ? Yardım ederseniz çok mutlu olurum.



Z
6 yıl
Binbaşı

tv netten yemez, 14gün içinde iptal etire bilirsin 25mbps de tv olan paket varmı yok sanırım, 2-8 arası24 devam edersin akk sayılmıyor, diğer saatlerde akk dolunca 24 8 düşüyor, 25 16 ya düşüyor. arayıp geri döndürebilirsin uğraştırırlar.

tek 25 akk lihttps://www.superonline.net/kampanyalar/cihaz-kampanyalari/konusturan-fiber-internet-kampanyasi



P
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Paketim eski paket olduğu için 25 megabit interneti 50 tl ye kullanıyorduk şimdi 24 megabit olunca akk den 8 megabite düşüyor oda sıkıntı oluyor. 25 megabit olduğunda 16 megabite düşüyordu sanki hiç düşmemiş gibi kullanabiliyordum neti



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.