Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
697
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Internet hiz sorunu !!!
H
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Ttnetten bir ay once limitsiz net aldim 8 mbit ancak suan aldigim hiz max 0.6 mbit en az 5 kere aradim evimede geldiler fakat degisen bisi olmadi adamin soylefigi sizin buraya ancak bu kadar hiz gelir diyor ankaranin merkezindeyin keciorende bide . Ozaman niye 8mbit diye sattiniz diyorum o max deger diyo ben anlamadim bu isten bu islerden anlayan birinden yardim istiyorum ben aramaktan biktim adamlari



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
11 yıl
Çavuş

8mb sınırsızmı yoksa 8mb kadar olanınımı kullanıyorsunuz? eğer 8mb sınırsız ise ücretini ödediğiniz için altyapı yeterli değilse bile bunu sağlamak zorundalar yada paketinizi uygun hızlara düşürmek zorundalar. Fakat 8mb kadar kullanıyorsanız bu durumda 1mb ila 8mb arasında bir hız kulanmanız gerekir yani en kötü ihtimalle 0,8mb üstündeyse hızınız bu normal olarak görülür ve hızınız daha yükse değil diye işlem yapmazlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.