Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
263
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İNTERNET HIZ PROBLEMİ
V
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

iyi günler. 16 mb ultra net internet kullanmaktayım. yaklaşık 1.5 aydır o kadar kötü bir yavaşlık varki hiç bir sitede ne resim açabliyorum nede video. akk den oldu zannedip yeni ayın gelmesini bekledim lakin yeni ayda da aynı şeyler oldu. virüs vardır diye format attım ve hala aynı sorunlarla karşı karşıyayım. TTNET müşteri hizmetlerini aradım. internet hızımın gayet iyi olduğu ve modemimde herhangi bir sorun olmadığı söylendi. bilgisayar teknisyenim ile görüşeceğimi belirttiler. lakin yeni format attım bilgisayarım sıfır. tüm driverları yükledim hiç bir sorun yok. ilk defa böyle bir sorun ile karşı karşıyayım. yardımcı olabilecek varsa çok memnun olacağım. şimdiden herkese teşekkürler.



S
9 yıl
Yüzbaşı

Usta şu an bendede böyle bi problem var kotanın dolmasınaı beklicem bende olmassa servisi arayacağım gereğini yaparlar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

benim bu 2. ayım olacak. kota ile alakası yok kota daha dolmadı benim bu ay. ama sorun hala devam ediyor. bakalım çözüm bulabilecekmiyiz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.